euramin BEAUTY – Schoonheid heeft de juiste verzorging van binnenuit nodig

Met vitamine B2, biotine, niacine, selenium en zink

Met waardevolle aminozuren

120 veganistische
capsules per potje

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn inclusief btw en plus verzendkosten indien van toepassing.
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin BEAUTY is een speciaal ontwikkelde formule die de gezonde huid van natuurlijke voedingsstoffen voorziet en de haargroei stimuleert. Hiermee levert het een belangrijke bijdrage aan het behouden van een aantrekkelijke uitstraling. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

euramin BEAUTY ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine, glutamine, carnitine en bevat daarnaast een vitamine B complex, biotine en zink.

Inhoudsstoffen

NutriŽnten
BEAUTY
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,4 mg 314
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,4 mg 314
Vitamine B12 8,4 μg 336
Pantotheenzuur 19,6 mg 327
Foliumzuur 664 μg 332
Biotine 142 μg 284
Magnesium 101 mg 27
Seleen 28 μg 51
Zink 10 mg 100
L-glutamine 440 mg -
L-carnitine 320 mg -
L-arginine 160 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

IngrediŽnten

L-carnitine tartraat, L-glutamine, Magnesiumcarbonaat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-arginine hydrochloride, Zinkgluconaat, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-Biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Schoonheid vereist de juiste verzorging van binnenuit

Huidveroudering, rimpels, dun en futloos haar kunnen duiden op een tekort aan bepaalde microvoedingsstoffen als aminozuren, vitaminen en sporenelementen.

Slechte voeding of sterke lichamelijke of geestelijke stress zijn vaak oorzaken van bepaalde voedingsstoffentekorten. Aangezien de stofwisselingsprocessen met toenemende leeftijd vertragen, wint suppletie met de juiste hoeveelheid en kwaliteit aan micronutriënten voor de verzorging van het uiterlijk aan betekenis.

Er goed uitzien versterkt het zelfbewustzijn

Een gladde, rimpelvrije huid en mooi krachtig haar dragen aanzienlijk bij tot een mooie uitstraling en een sterk zelfbewustzijn.

Om uw huid en haar in perfecte conditie te brengen of behouden is het van belang uw levensstijl en eetgedrag kritisch onder de loep te nemen. Denk daarbij aan zaken als roken en zonnebaden, die hierop een negatieve invloed hebben. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of er voldoende microvoedingsstoffen en vocht worden ingenomen.

euramin BEAUTY voorziet de huid van voedingsstoffen die voor een positieve uitstraling onmisbaar zijn. Daarnaast ondersteunt het de haargroei en draagt het bij aan het behoud van een mooi figuur.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen