euramin BEAUTY – Schoonheid heeft de juiste verzorging van binnenuit nodig

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Geen verzendkosten binnen Europa
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin BEAUTY is een speciaal ontwikkelde formule die de gezonde huid van natuurlijke voedingsstoffen voorziet en de haargroei stimuleert. Hiermee levert het een belangrijke bijdrage aan het behouden van een aantrekkelijke uitstraling. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

euramin BEAUTY ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine, glutamine, carnitine en bevat daarnaast een vitamine B complex, biotine en zink.

Schoonheid vereist de juiste verzorging van binnenuit

Huidveroudering, rimpels, dun en futloos haar kunnen duiden op een tekort aan bepaalde microvoedingsstoffen als aminozuren, vitaminen en sporenelementen.

Slechte voeding of sterke lichamelijke of geestelijke stress zijn vaak oorzaken van bepaalde voedingsstoffentekorten. Aangezien de stofwisselingsprocessen met toenemende leeftijd vertragen, wint suppletie met de juiste hoeveelheid en kwaliteit aan micronutriënten voor de verzorging van het uiterlijk aan betekenis.

Er goed uitzien versterkt het zelfbewustzijn

Een gladde, rimpelvrije huid en mooi krachtig haar dragen aanzienlijk bij tot een mooie uitstraling en een sterk zelfbewustzijn.

Om uw huid en haar in perfecte conditie te brengen of behouden is het van belang uw levensstijl en eetgedrag kritisch onder de loep te nemen. Denk daarbij aan zaken als roken en zonnebaden, die hierop een negatieve invloed hebben. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of er voldoende microvoedingsstoffen en vocht worden ingenomen.

euramin BEAUTY voorziet de huid van voedingsstoffen die voor een positieve uitstraling onmisbaar zijn. Daarnaast ondersteunt het de haargroei en draagt het bij aan het behoud van een mooi figuur.

Inhoudsstoffen

BEAUTY per 4 capsules NRV*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 4,7 mg 345
Niacine 54,5 mg 345
Vitamine B6 4,7 mg 345
Vitamine B12 8,5 μg 345
Pantotheenzuur 20,0 mg 345
Foliumzuur 690 μg 345
Biotine 150 μg 300
Magnesium 93,8 mg 25
Selenium 27,5 μg 50
Zink 10,0 mg 100
L-glutamine 435,0 mg -
L-carnitine 315,0 mg -
L-arginine 150,0 mg -
Wolfsbessen extract 18,0 mg -

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Ingrediënten

L-glutamine, L-carnitine (22,4%), Acidulant: wijnsteenzuur, Magnesiumcarbonaat, capsule omhulsel: Cellulose, L-arginine HCl, Zinkgluconaat, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Maltodextrine, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen