euramin – De hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs

euramin is een voedingssupplement uit aminozuren, vitaminen en mineralen. Onze producten oriënteren zich qua samenstelling aan voorbeelden in de natuur. Ons hoogste doel is uw welzijn en tevredenheid. Wij hechten bijzondere waarde aan de uitstekende kwaliteit van onze producten en diensten.

Van de keuze voor onze grondstoffen, de kwaliteit van en kennis van onze klantenservice tot en met het afleveren van uw bestelling: wij streven naar perfectie.

Onze kwaliteitsnormen:

  • Al onze producten worden in Duitsland geproduceerd.
  • Alle inhoudsstoffen zijn van de best mogelijke kwaliteit.
  • Wij zijn transparant over onze producten en publiceren de receptuur.
  • Voor het afwikkelen van uw bestelling werken wij uitsluitend samen met toonaangevende dienstverleners.
  • Onze producten worden rechtstreeks online verkocht –
    zonder tussenpersonen en voor een eerlijke prijs.

Wij produceren onze producten
uitsluitend in Duitsland

Wij zijn ervan overtuigd dat Duitsland optimale voorwaarden biedt voor een goede en traceerbare productie. Niet alleen de productie vindt hier plaats; ook de ontwikkeling van onze producten is 100% ‘made in Germany’.

Door zeer strikte wetgeving en voorschriften wordt de productie van voedingssupplementen in Duitsland uitstekend gecontroleerd. Zo moeten bijvoorbeeld de regels van de “Food and Drug Administration” (FDA) en de “Good Manufacturing Practices” (GMP) worden nageleefd. En deze regels bestaan niet alleen op papier, maar worden ook regelmatig door de verantwoordelijke autoriteiten gecontroleerd. Deze ‘typisch Duitse grondigheid’ is wat ons betreft een uitstekende zaak. Wij voldoen voor uw veiligheid aan alle eisen.

Daarnaast worden bij de productie van euramin vrijwillig andere normen vervuld. euramin voldoet onder andere aan de DIN-norm “ISO 9001”, waarbij duidelijk strengere eisen gelden voor het hele productieproces. Door het vrijwillig toepassen van dergelijke normen kunnen wij garanderen dat onze hoge standaards en kwaliteitsnormen voortdurend worden gehandhaafd.

Door de Duitse know-how te gebruiken en te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen zijn onze productiekosten in vergelijking tot het (verre) buitenland hoog. De zekerheid u uitstekende kwaliteit te kunnen leveren is ons dat echter meer dan waard.

Wij gebruiken alleen ingrediënten
van de hoogste kwaliteit

Cellulose, geen gelatine. De kwaliteit van onze producten begint al bij de capsule. Het door veel concurrenten gebruikte (uit dierlijke botten gewonnen) gelatine is een goedkoop alternatief voor onze hoogwaardige plantaardige cellulose. Wij gebruiken voor vrijwel al onze producten cellulose. Ook gebruiken wij geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Wij gebruiken uitsluitend L-carnitine uit Zwitserse productie en niet uit verre buitenlanden. Carnipure is de merknaam voor L-carnitine van de hoogste kwaliteit, geproduceerd door het gerenommeerde Zwitserse life-sciences bedrijf Lonza. Het Carnipure kwaliteitszegel op de verpakking geeft aan, dat de zuivere L-carnitine van Lonza wordt gebruikt.

  is een handelsmerk van Lonza AG, Zwitserland.

De meeste aminozuren komen in de natuur in verschillende ruimtelijke structuren voor. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een D-vorm (van dextro, rechts) en een L-vorm (van levo, links). Beide vormen bestaan in feite uit dezelfde moleculen, maar dan in een andere opbouw. Ze hebben dezelfde chemische en fysieke eigenschappen. De biologische eigenschappen verschillen echter: biologische organismen gebruiken uitsluitend L-aminozuren voor de productie van eiwitten. Alle bij de productie betrokken enzymen kunnen namelijk uitsluitend deze L-vorm verwerken. Het is daarom effectief om alleen van L-aminozuren gebruik te maken bij suppletie – en dat is precies wat wij doen!

Wij kunnen kortom vol trots zeggen dat onze producten optimaal voorzien in aminozuren, vitaminen en mineralen van de allerhoogste kwaliteit.

Uiterst transparant: wij publiceren onze receptuur

Wetenschappelijke kwaliteit: wij wisselen intensief informatie met de experts van het Zwitserse Aminosaeure.com uit. De daar verzamelde internationale studies gelden in onze bedrijfstak als zeer volledig en toonaangevend. Natuurlijk maken wij optimaal gebruik van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken over aminozuren en hun werking in combinatie met bepaalde vitaminen en mineralen.

De optimale receptuur van onze producten zijn de best mogelijke reclame: daarom publiceren wij alle recepturen en de herkomst van onze grondstoffen in onze online-shop. U kunt zelf vaststellen dat onze producten geen conserveringsmiddelen, vul-, kleur-, zoet- en smaakstoffen en gelatine bevatten. Daarnaast zijn onze capsules lactose- en glutenvrij.

Bij ieder product geven wij duidelijk aan hoeveel capsules er in de verpakking zitten en welke dagelijkse consumptie wij aanraden. Eén productverpakking (1 pot) is voldoende voor een maand. U kunt zich voor aankoop een volledig beeld van onze producten maken. Wij vrezen geen vergelijking, dus test ons en overtuig u zelf!

Wij werken samen met toonaangevende partners voor het afwikkelen van uw bestelling

Onbezorgd en veilig winkelen: onze shop is PCI-gecertificeerd. De zogeheten “Payment Card Industry Data Security Standard” (PCI DSS) is een strenge standaard waarmee betalingstransacties worden beveiligd. Ook worden de persoonlijke (betalings-) gegevens tegen misbruik beschermd.

De PCI-certificatie garandeert dat de shop aan de uitgebreide en strikte richtlijnen van de creditcardinstituten VISA en MasterCard voldoet. Deze richtlijnen hebben betrekking op de identificatie, de documentatie en de beveiliging. De gegevens tussen de klant en onze server worden met een sterke (128 / 256 bit) SSL-versleuteling verzonden. De bestelgegevens worden Triple-DES versleuteld op de shopserver opgeslagen. Daardoor is de inhoud niet leesbaar door onbevoegden. Hierdoor zijn onveilige praktijken als het verzenden van persoonlijke gegevens per email door de shopserver en het onversleuteld opslaan van de bestelgegevens op de server volledig vervangen door een uiterst veilig systeem.

Betrouwbare levering: wij verzenden onze producten als verzekerd pakket met DHL, een van de grootste pakketdiensten ter wereld. Het Nederlandse netwerk van DHL omvat 70 vestigingen en 690 DHL Service Points. Zo kunnen wij uw bestelling op de best mogelijke manier afleveren.

Online verkoop zonder tussenpersonen
en tegen een eerlijke prijs

Bij ons is de klant koning – daarom koopt u euramin rechtstreeks van de producent. Geen extra kosten door tussenpersonen als groot- of detailhandelaren en overbodige distributiekanalen. Wij investeren liever in topkwaliteit en een eerlijke verkoopprijs. Als we gebruik zouden maken van tussenpersonen, dan konden wij de lage prijs van 25 cent per capsule niet handhaven.

Bovendien zouden wij in dat geval het directe contact met onze klanten missen. Uw feedback nemen wij altijd bijzonder serieus en we waarderen uw kritiek en suggesties zeer. Op basis hiervan kunnen wij onze producten en diensten voortdurend verbeteren. Uw lof is onze grootste motivatie.

Het groot aantal klanten dat opnieuw bij ons bestelt, bevestigt ons in dit beleid.

Betaalwijzen