euramin BODY DIRECT – De vetstofwisseling op actieve wijze stimuleren

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Geen verzendkosten binnen Europa
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin BODY DIRECT is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie die de vetstofwisseling stimuleert en daarmee de gewichtsbeheersing kan vereenvoudigen. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

euramin BODY DIRECT ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren carnitine, arginine en glutamine en bevat daarnaast een vitamine B complex, foliumzuur, magnesium, selenium en zink.

Actief de vetstofwisseling stimuleren

Zelfs in rust verbruikt het menselijk lichaam voortdurend energie om alle functies in conditie te houden. Daarbij speelt de vetstofwisseling een elementaire rol: zij zorgt er namelijk voor dat uit voedingsstoffen energie wordt gewonnen. Dit is van directe invloed op de beheersing van het lichaamsgewicht.

Hoe beter het lukt om de vetstofwisseling te activeren, des te makkelijker is het om een gezond gewicht te behouden of bereiken.

Voeding speelt een belangrijke rol bij het afvallen

Een evenwichtige energiehuishouding is verantwoordelijk voor het behouden van het gewicht. Om gewicht te verminderen is een negatieve energiebalans nodig. In dat geval verbruikt men namelijk meer energie dan men opneemt. Hierbij is evenwichtige, vet- en koolhydraatarme voeding belangrijk.

Op het juiste (vet-)transport komt het aan

Vet dat via de voeding is opgenomen, wordt in de celkern verbrand om energie te winnen. Dit stofwisselingsproces vindt plaats in de zogeheten mitochondriën. Deze mitochondriën zijn omgeven door 2 verschillende lagen omhulsel (membranen), waardoor ze voor vetten deels moeilijk toegankelijk zijn.

Terwijl het buitenste membraan relatief makkelijk kan worden gepasseerd, is het binnenste membraan daarentegen alleen voor bepaalde vetzuren ontvankelijk. Speciale transportmoleculen zorgen ervoor dat energie door de membranen wordt getransporteerd naar de plaatsen waar het uiteindelijk wordt verbruikt. Op deze manier wordt overtollig vet verbrand en niet opgeslagen. L-carnitine is zo’n transportmolecuul en levert dus een belangrijke bijdrage bij gewichtsbeheersing.

Succesvolle gewichtsbeheersing vereist een optimale vetverbranding

Naast voldoende toevoer van carnitine is een optimale afstemming met andere microvoedingsstoffen en aminozuren als arginine en glutamine van groot belang om de opslag van vet te voorkomen.

euramin BODY DIRECT is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit vitaminen, sporenelementen en natuurlijke aminozuren die de vetstofwisseling stimuleert en daarmee de gewichtsbeheersing kan vereenvoudigen.

Inhoudsstoffen

BODY DIRECT per 4 capsules NRV*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 4,7 mg 345
Niacine 54,5 mg 345
Vitamine B6 4,7 mg 345
Vitamine B12 8,5 μg 345
Pantotheenzuur 20,0 mg 345
Foliumzuur 690 μg 345
Biotine 150 μg 300
Magnesium 93,8 mg 25
Selenium 27,5 μg 50
Zink 4,5 mg 45
L-carnitine 480,0 mg -
L-glutamine 150,0 mg -
L-arginine 38,0 mg -
Wolfsbessen extract 18,0 mg -

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Ingrediënten

L-carnitine (22,3%), Acidulant: wijnsteenzuur, Magnesiumcarbonaat, capsule omhulsel: Cellulose, L-glutamine, Nicotinamide, L-arginine HCl, Zinkgluconaat, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Calcium-D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, Maltodextrine, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen