euramin CLASSIC – De sleutel tot uw welbevinden en vitaliteit

Met vitaminen en mineralen

Met waardevolle aminozuren

120 veganistische
capsules per potje

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn inclusief btw en plus verzendkosten indien van toepassing.
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin CLASSIC is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit aminozuren, sporenelementen en andere voedingsstoffen die vele lichaamsfuncties ondersteunt. Een klassieker – geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

euramin CLASSIC ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine, carnitine, glutamine en methionine en bevat daarnaast vitamine-B, foliumzuur, selenium en zink.

Inhoudsstoffen

NutriŽnten
CLASSIC
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,6 mg 327
Riboflavine (Vitamine B2) 4,4 mg 314
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,4 mg 324
Vitamine B12 8,4 μg 336
Pantotheenzuur 20 mg 333
Foliumzuur 664 μg 332
Biotine 142 μg 284
Seleen 28 μg 51
Zink 4,4 mg 41
L-arginine 460 mg -
L-carnitine 440 mg -
L-glutamine 220 mg -
L-methionine 200 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

IngrediŽnten

L-carnitine tartraat, L-arginine hydrochloride, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-glutamine, L-methionine, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

De sleutel tot uw welbevinden en vitaliteit

Hectiek en stress in het dagelijks leven eisen veel energie van lichaam en geest. Vooral in het geval van verhoogde concentratie of fysieke stress is de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen als aminozuren, vitaminen en sporenelementen groter.

De juiste microvoedingsstoffen zijn dus de sleutel tot welbevinden en vitaliteit.

Voeding voor de zenuwen

Onder stress zijn de zenuwen gespannen. Stofwisselingsactiviteiten en energieverbruik stijgen. De hersenen hebben voortdurend energie nodig, om hun fascinerende vaardigheden te kunnen uitoefenen.

Naast voldoende slaap en gevarieerde voeding spelen aminozuren en vitaminen een centrale rol in de energiestofwisseling en bij het onderhoud van de zenuwfuncties. Ze zijn als het ware zenuwvoedsel.

Balsem voor het lichaam

Bij werkgerelateerde verhoogde fysieke stress of bij sportactiviteiten zijn de energiecentrales in onze cellen, de zogeheten mitochondriën, versterkt actief. Ze zetten vetten in energie om.

Om de juiste vetten op de juiste plek te krijgen, neemt het aminozuur carnitine als transportmolecuul een belangrijke rol in. Vetten staan zo makkelijker voor de transformatie in energie ter beschikking.

Arginine staat bekend om zijn regulerende werking in het cardiovasculaire systeem. De bloedcirculatie is van grote invloed op de algehele vitaliteit, het uithoudingsvermogen en de concentratie.

euramin CLASSIC is een zorgvuldig samengestelde en bewezen formule bestaande uit arginine, glutamine, carnitine en methionine. Het bevat daarnaast vele andere belangrijke voedingsstoffen die tal van lichaamsfuncties ondersteunen. Een klassieker voor meer vitaliteit en minder stress!

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen