euramin CLASSIC – De sleutel tot uw welbevinden en vitaliteit

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Geen verzendkosten binnen Europa
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin CLASSIC is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit aminozuren, sporenelementen en andere voedingsstoffen die vele lichaamsfuncties ondersteunt. Een klassieker – geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

euramin CLASSIC ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine, carnitine, glutamine en methionine en bevat daarnaast vitamine-B, foliumzuur, selenium en zink.

De sleutel tot uw welbevinden en vitaliteit

Hectiek en stress in het dagelijks leven eisen veel energie van lichaam en geest. Vooral in het geval van verhoogde concentratie of fysieke stress is de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen als aminozuren, vitaminen en sporenelementen groter.

De juiste microvoedingsstoffen zijn dus de sleutel tot welbevinden en vitaliteit.

Voeding voor de zenuwen

Onder stress zijn de zenuwen gespannen. Stofwisselingsactiviteiten en energieverbruik stijgen. De hersenen hebben voortdurend energie nodig, om hun fascinerende vaardigheden te kunnen uitoefenen.

Naast voldoende slaap en gevarieerde voeding spelen aminozuren en vitaminen een centrale rol in de energiestofwisseling en bij het onderhoud van de zenuwfuncties. Ze zijn als het ware zenuwvoedsel.

Balsem voor het lichaam

Bij werkgerelateerde verhoogde fysieke stress of bij sportactiviteiten zijn de energiecentrales in onze cellen, de zogeheten mitochondriën, versterkt actief. Ze zetten vetten in energie om.

Om de juiste vetten op de juiste plek te krijgen, neemt het aminozuur carnitine als transportmolecuul een belangrijke rol in. Vetten staan zo makkelijker voor de transformatie in energie ter beschikking.

Arginine staat bekend om zijn regulerende werking in het cardiovasculaire systeem. De bloedcirculatie is van grote invloed op de algehele vitaliteit, het uithoudingsvermogen en de concentratie.

euramin CLASSIC is een zorgvuldig samengestelde en bewezen formule bestaande uit arginine, glutamine, carnitine en methionine. Het bevat daarnaast vele andere belangrijke voedingsstoffen die tal van lichaamsfuncties ondersteunen. Een klassieker voor meer vitaliteit en minder stress!

Inhoudsstoffen

CLASSIC per 4 capsules NRV*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 4,7 mg 345
Niacine 54,5 mg 345
Vitamine B6 4,7 mg 345
Vitamine B12 8,5 μg 345
Pantotheenzuur 20,0 mg 345
Foliumzuur 690 μg 345
Biotine 150 μg 300
Selenium 27,5 μg 50
Zink 4,5 mg 45
L-arginine 450,0 mg -
L-carnitine 435,0 mg -
L-glutamine 210,0 mg -
L-methionine 190,0 mg -
Wolfsbessen extract 18,0 mg -

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Ingrediënten

L-arginine HCl, L-carnitine (20,0%), Acidulant: wijnsteenzuur, capsule omhulsel: Cellulose, L-glutamine, L-methionine, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Maltodextrine, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen