euramin MENO VITAL – Makkelijker door de overgang

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Geen verzendkosten binnen Europa
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin MENO VITAL is een speciaal ontwikkelde combinatie afgestemd voor vrouwen in de overgang. De werkstoffencombinatie verzorgt het lichaam met belangrijke voedingsstoffen, welke de typische symptomen tijdens het climacterium verlichten – op natuurlijke wijze.

euramin MENO VITAL ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine, carnitine en lysine en bevat daarnaast vitamine B, selenium, foliumzuur, magnesium en belangrijke fytohormonen.

Makkelijker door de overgang

Een gezonde en bewuste leefwijze is tijdens de overgang van groot belang. Daarbij gaat het erom het veranderende organisme te versterken. De verzorging met belangrijke en onmisbare voedingsstoffen ondersteunt de goede werking van complexe stofwisselingsprocessen, verminderd hormoontekorten en gaat effectief de symptomen van de overgang tegen.

Overgang – een natuurlijke fase in het leven van een vrouw

Elke vrouw krijgt vroeg of laat met de overgang te maken. Dit is een natuurlijk proces en geen ziekte, wat zelfs vandaag de dag onterecht nog aangenomen wordt.

Het climacterium is een ander woord voor de overgang, het beschrijft de periode waarin de hormonen veranderen, in dit verloop wordt er steeds minder oestrogeen uitgescheiden. De maandelijkse menstruatie wordt steeds minder tot aan de zogenaamde menopauze als gevolg. Normaal gesproken begint deze overgangscyclus vanaf 45 jaar en kan tot vijftien jaar duren.

Symptomen kunnen veelzijdig zijn en het dagelijks leven sterk beïnvloeden

Hoewel het climacterium geen ziekte is, zijn er over het algemeen maar weinig vrouwen die deze levensfase zonder de klassieke symptomen doorkomen. De klachten variëren van opvliegers, stemmingswisselingen, transpiratie aanvallen, slaapstoornissen, hoofdpijn, lusteloosheid en nervositeit tot osteoporose, duizeligheid en gewichtstoename.

Of en hoe sterk vrouwen tijdens de overgang van deze symptomen getroffen worden kan individueel zeer verschillend zijn en ook waargenomen worden. In veel gevallen is het zo dat de hormonale veranderingen het dagelijks leven van de getroffen vrouwen sterk beïnvloeden.

De juiste balans vinden

Door de verandering in de hormoonhuishouding verandert vaak ook de stofwisseling. Hier is euramin MENO VITAL essentieel: Want een sleutelrol bij de regulatie van de stofwisselingsprocessen zijn de aminozuren arginine, carnitine en lysine. Andere bestanddelen begeleiden de positieve werking en zorgen zo voor de juiste balans in de stofwisselingshuishouding.

Fytohormonen – een zachte alternatief bij klassieke therapie

Naast de genoemde aminozuren is het gebruik van hormonen voor de verlichting van de overgangssymptomen van wezenlijk belang. Als behulpzame en zachte alternatief bij een klassieke chemische therapie heeft het gebruik van natuurlijke hormonen, de zogenaamde fytohormonen zich als positief bewezen.

Fytohormonen functioneren als lichaamseigen hormonen en zitten in verschillende plantaardige voedingsmiddelen. Ze hebben hun doeltreffendheid in verschillende klinische studies aangetoond.

Naast de optimaal op elkaar afgestemde aminozuren arginine, carnitine en lysine combineert euramin MENO VITAL de meest effectieve combinatie van de bij ons bekende plantaardige hormonen met extracten van hop, groene thee, wolfsbessen en schisandraceae vruchten poeder. Een unieke samenstelling.

Inhoudsstoffen

MENO VITAL per 4 capsules NRV*
Vitamine B1 1,1 mg 100
Vitamine B2 1,25 mg 89
Niacine 18,4 mg 115
Vitamine B6 1,5 mg 93
Vitamine B12 4,9 μg 195
Pantotheenzuur 5,8 mg 96
Foliumzuur 210 μg 105
Magnesium 107,0 mg 28
Selenium 27,3 μg 49
L-lysine 410,0 mg -
L-arginine 210,0 mg -
L-carnitine 105,0 mg -
Hopbloemen extract 200,0 mg -
Schisandracae vruchten poeder 100,0 mg -
Groene thee extract poeder 100,0 mg -
Wolfsbessen extract poeder 18,0 mg -

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Ingrediënten

L-lysine HCl (19,6%), capsule omhulsel: Cellulose, Magnesiumoxide, L-arginine HCl (9,8%), Hopbloemen extract, L-carnitine, Acidulant: wijnsteenzuur, Groene thee extract poeder, Schisandracae vruchten poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Wolfsbessen extract poeder, Maltodextrine, Nicotinamide, Calcium- D-pantothenaat, Pyridoxine HCl, Thiaminemononitraat, Riboflavine, Natriumselenaat, Pteroylmonoglutaminezuur, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen