euramin MOVE – Meer levensvreugde door betere beweeglijkheid

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn inclusief btw en plus verzendkosten indien van toepassing.
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin MOVE is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid.

euramin MOVE ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuuren arginine en methionine en bevat daarnaast een vitamine B complex en vitamine C.

Inhoudsstoffen

NutriŽnten
MOVE
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,5 mg 318
Riboflavine (Vitamine B2) 4,4 mg 314
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,4 mg 314
Vitamine B12 8,4 μg 336
Pantotheenzuur 19,7 mg 328
Foliumzuur 664 μg 332
Biotine 142 μg 284
Vitamine D3 14,4 μg 288
Vitamine C 88 mg 110
Magnesium 101 mg 27
Seleen 28 μg 51
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 360 mg -
L-methionine 360 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

IngrediŽnten

L-arginine hydrochloride, Magnesiumcarbonaat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-methionine, L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cholecalciferol, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Meer levenskwaliteit door betere beweeglijkheid

Een bepaalde mate aan bewegingsvermindering is op toenemende leeftijd normaal en aanvaardbaar. Dit is een geleidelijk proces.

Zijn gewrichtsproblemen niet leeftijd gerelateerd, spreekt men van artrose wat vaak verbonden is met pijn. Indien deze pijn kan worden verminderd, is de vreugde natuurlijk groot, omdat er een stuk levenskwaliteit wordt teruggewonnen. Een goed gevoel!

Collageen stimuleert de groei van kraakbeen

Schade aan het kraakbeen is het begin van artrose. Een optimale voorziening van essentiële voedingsstoffen voor de gewrichten kan in het kader van het voorkomen van schade derhalve zeer relevant zijn.

Collageen is een essentieel onderdeel van het kraakbeenweefsel. De collageenvezels onderscheiden zich door hun extreme trekkracht en doen qua eigenschappen denken aan lijm. Vandaar ook de naam, die afgeleid is uit het Grieks “lijm genererend” betekent. De stimulering van het lichaamseigen collageen kan een bevorderlijke uitwerking op de kraakbeengroei hebben.

Arginine en vitaminen zijn erg belangrijk voor gezonde botten en gewrichten

Collageen is een eiwit. Eiwitten zijn samengesteld uit aminozuren. Net als bij de regulatie van inflammatoire processen, waaronder ook artrose valt, speelt het semi essentiële aminozuur L-arginine bij de collageenopbouw een belangrijke rol.

Een vrije radicaal is een molecuul met een ongepaarde elektron / ongebruikte bindingsmogelijkheid, bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van blootstelling aan UV straling. Vrije radicalen zijn in staat belangrijke proteïnen van de stofwisseling en de celmembranen aan te vallen. Deze schade kan op zijn beurt weer zorgen voor slijtage aan de gewrichten. Antioxidanten beletten dat vrije radicalen schade aanrichten doordat ze in staat zijn deze te neutraliseren. Vitamine B en vitamine C worden tot de antioxidanten gerekend.

Op de juiste voeding komt het aan

Een vereiste voor een goed werkend bewegingsapparaat, gezonde botten en gewrichten is de juiste voeding met voldoende antioxidanten en aminozuren. Voedingssupplementen zijn zinvol wanneer het niet lukt om altijd gezond te eten en voldoende verse groente en fruit binnen te krijgen.

euramin MOVE is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit sporenelementen, vitaminen en aminozuren. Het is speciaal gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid en levenskwaliteit.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen