euramin MOVE – Meer levensvreugde door betere beweeglijkheid

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Geen verzendkosten binnen Europa
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin MOVE is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid. Bij dit product hebben wij heel bewust gekozen voor een gelatine-houdend capsuleomhulsel, omdat de aminozuren in het collageen van de gelatine identiek zijn aan de aminozuren in onze lichaamseigen kraakbeencellen.

euramin MOVE ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuuren arginine en methionine en bevat daarnaast een vitamine B complex en vitamine C.

Meer levenskwaliteit door betere beweeglijkheid

Een bepaalde mate aan bewegingsvermindering is op toenemende leeftijd normaal en aanvaardbaar. Dit is een geleidelijk proces.

Zijn gewrichtsproblemen niet leeftijd gerelateerd, spreekt men van artrose wat vaak verbonden is met pijn. Indien deze pijn kan worden verminderd, is de vreugde natuurlijk groot, omdat er een stuk levenskwaliteit wordt teruggewonnen. Een goed gevoel!

Collageen stimuleert de groei van kraakbeen

Schade aan het kraakbeen is het begin van artrose. Een optimale voorziening van essentiële voedingsstoffen voor de gewrichten kan in het kader van het voorkomen van schade derhalve zeer relevant zijn.

Collageen is een essentieel onderdeel van het kraakbeenweefsel. De collageenvezels onderscheiden zich door hun extreme trekkracht en doen qua eigenschappen denken aan lijm. Vandaar ook de naam, die afgeleid is uit het Grieks “lijm genererend” betekent. De stimulering van het lichaamseigen collageen kan een bevorderlijke uitwerking op de kraakbeengroei hebben.

Arginine en vitaminen zijn erg belangrijk voor gezonde botten en gewrichten

Collageen is een eiwit. Eiwitten zijn samengesteld uit aminozuren. Net als bij de regulatie van inflammatoire processen, waaronder ook artrose valt, speelt het semi essentiële aminozuur L-arginine bij de collageenopbouw een belangrijke rol.

Een vrije radicaal is een molecuul met een ongepaarde elektron / ongebruikte bindingsmogelijkheid, bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van blootstelling aan UV straling. Vrije radicalen zijn in staat belangrijke proteïnen van de stofwisseling en de celmembranen aan te vallen. Deze schade kan op zijn beurt weer zorgen voor slijtage aan de gewrichten. Antioxidanten beletten dat vrije radicalen schade aanrichten doordat ze in staat zijn deze te neutraliseren. Vitamine B en vitamine C worden tot de antioxidanten gerekend.

Op de juiste voeding komt het aan

Een vereiste voor een goed werkend bewegingsapparaat, gezonde botten en gewrichten is de juiste voeding met voldoende antioxidanten en aminozuren. Voedingssupplementen zijn zinvol wanneer het niet lukt om altijd gezond te eten en voldoende verse groente en fruit binnen te krijgen.

euramin MOVE is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit sporenelementen, vitaminen en aminozuren. Het is speciaal gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid en levenskwaliteit.

Inhoudsstoffen

MOVE per 4 capsules NRV*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 4,7 mg 345
Niacine 54,5 mg 345
Vitamine B6 4,7 mg 345
Vitamine B12 8,5 μg 345
Pantotheenzuur 20,0 mg 345
Foliumzuur 690 μg 345
Biotine 150 μg 300
Vitamine D3 15 μg 300
Vitamine C 80,0 mg 100
Magnesium 93,8 mg 25
Selenium 27,5 μg 50
Zink 4,5 mg 45
L-arginine 350,0 mg -
L-methionine 350,0 mg -
Wolfsbessen extract 18,0 mg -

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Ingrediënten

L-arginine HCl, Magnesiumcarbonaat, Gelatine (capsule omhulsel), L-methionine, L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium- D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Maltodextrine, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cholecalciferol, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen