euramin ENERGY – Verhoogd prestatievermogen dankzij de kracht van de natuur

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Geen verzendkosten binnen Europa
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin ENERGY is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit aminozuren, vitaminen en mineralen van plantaardige oorsprong. Het is gericht op het verbeteren van de lichamelijke prestaties door gebruik te maken van de kracht van de natuur.

euramin ENERGY ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine, glutamine, methionine en carnitine en bevat daarnaast een vitamine B complex, foliumzuur, selenium en zink.

Verhoogd prestatievermogen dankzij de kracht van de natuur

Lichaamscellen hebben voor de celdeling en celvernieuwing veel energie nodig. Een van de belangrijkste energieleveranciers is glutamine, het meest voorkomende natuurlijke aminozuur in het menselijk lichaam. Wordt het lichaam fysiek of mentaal overbelast, stijgt het energieverbruik en daarmee ook de behoefte aan glutamine.

De spiercellen vertonen de hoogste concentratie aan glutamine. Glutamine wordt naast de ondersteunende capaciteit bij afbouw van extra spierweefsel ook een verbetering van de regeneratiecapaciteit in algemeen toegeschreven. Om kracht en prestaties te behouden of verhogen is het belangrijk om te zorgen voor optimale glutaminehuishouding.

Futloosheid kan door een tekort aan voedingsstoffen worden veroorzaakt

Onvoldoende ontspanning of te sterke fysieke of psychische belasting resulteert vaak in futloosheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft echter aangetoond dat ook een tekort aan voedingsstoffen de oorzaak voor futloosheid kan zijn.

Zo hebben mensen die aan een burn-out of chronische vermoeidheid leiden vaak een laag carnitine-niveau. Door de functie van transportmolecuul vervult carnitine een belangrijke rol bij de energietoevoer naar de cellen.

Een actieve stofwisseling stimuleert het uithoudingsvermogen en de motivatie

Wij voelen ons krachtig en energiek als ons lichaam uitgerust en gezond gevoed is en de stofwisseling voldoende energie levert. Psychische en fysieke belasting kunnen langer worden verdragen.

euramin ENERGY is een zorgvuldig samengestelde voedingsstoffencombinatie uit vitaminen, sporenelementen en natuurlijke aminozuren. Daarnaast bevat het belangrijke aanvullende stoffen als vitamine B, zink, selenium en foliumzuur. Dit supplement stimuleert de stofwisseling, wat resulteert in een beter uithoudingsvermogen en meer energie.

Inhoudsstoffen

ENERGY per 4 capsules NRV*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 4,7 mg 345
Niacine 54,5 mg 345
Vitamine B6 4,7 mg 345
Vitamine B12 8,5 μg 345
Pantotheenzuur 20,0 mg 345
Foliumzuur 690 μg 345
Biotine 150 μg 300
Selenium 27,5 μg 50
Zink 4,5 mg 45
L-arginine 450,0 mg -
L-carnitine 435,0 mg -
L-glutamine 215,0 mg -
L-methionine 200,0 mg -
Wolfsbessen extract 18,0 mg -

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Ingrediënten

L-arginine HCl, L-carnitine (20,0%), Acidulant: wijnsteenzuur, capsule omhulsel: Cellulose, L-glutamine, L-methionine, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Maltodextrine, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen