euramin M DIRECT – Arginine verhoogt het erectievermogen op natuurlijke wijze

Met zink

Met waardevolle aminozuren

120 veganistische
capsules per potje

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn inclusief btw en plus verzendkosten indien van toepassing.
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin M DIRECT stimuleert het erectievermogen op natuurlijke wijze en geheel zonder bijwerkingen dankzij de unieke formule.

euramin M DIRECT ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren arginine & ornithine, evenals vitamine B, zink en foliumzuur.

Inhoudsstoffen

NutriŽnten
M DIRECT
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,6 mg 327
Riboflavine (Vitamine B2) 4,4 mg 314
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,4 mg 314
Vitamine B12 8,4 μg 336
Pantotheenzuur 20 mg 333
Foliumzuur 664 μg 332
Biotine 142 μg 284
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 1016 mg --
L-ornithine 300 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

IngrediŽnten

L-arginine hydrochloride, L-ornithine hydrochloride, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Arginine verhoogt het erectievermogen op natuurlijke wijze

Het natuurlijke aminozuur arginine speelt een belangrijke rol binnen het biologische stofwisselingsproces: arginine is het uitgangspunt voor de zogeheten NO synthase. NO staat voor stikstofmonoxide en is in samenhang met voldoende bloedtoevoer van de vaten een centrale neurotransmitter (overdrachtsstof) in het menselijk lichaam.

Ontspanning helpt de erectie

Het niveau van de NO-spiegel bepaalt de kracht van de erectie. Een stijgende NO-spiegel ontspant de spiercellen in het zwellichaam van de penis en verwijdt de bloedvaten. De bloedtoevoer in de penis wordt verbeterd, waardoor een blijvende erectie mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast worden zowel het uithoudingsvermogen als het libido versterkt.

De gebruikelijke medicatie die bij de behandeling van erectiele disfunctie wordt ingezet, maakt ook gebruik van de positieve effecten van een hoge NO-spiegel. Ze remmen de afbraak van stikstofmonoxide daarbij aanzienlijk af. De L-arginine in euramin M DIRECT daarentegen onderdrukt de afbraak van stikstofmonoxide niet, maar verhoogt het stikstofniveau. Wanneer het lichaam van voldoende L-arginine is voorzien, functioneert het stofwisselingsproces beter, wat een positief effect heeft op de erectie.

Wetenschappelijke studies bewijzen de effectiviteit van arginine

De erectie-verbeterende werking van arginine is al langer bekend en staat in tal van wetenschappelijke onderzoeken centraal. Zo ontvingen de wetenschappers Furchgott, Lopez en Murad in 1998 onder andere voor hun bevindingen rond de vasculair ontspannende werking van arginine de Nobelprijs voor de Geneeskunde. Op basis van hun bevindingen bestaat inmiddels een uitgebreide en veelzeggende verzameling aan onderzoeken die rapporteren over de positieve werking van arginine bij erectiele disfunctie.

Ornithine stimuleert de arginineproductie

Naast de externe toevoer van arginine is het belangrijk de lichaamseigen productie van arginine te stimuleren, waardoor de vrije arginine zijn volledige werking kan ontplooien. Daarin heeft ornithine een sleutelrol.

In de ureumcyclus zijn arginine en ornithine nauw met elkaar verbonden. In euramin M DIRECT zijn de aminozuren L-arginine en L-ornithine optimaal op elkaar afgestemd. Vitamine B, foliumzuur en zink zorgen voor een soepeler transport zodat arginine optimaal tot een vervuld liefdesleven kan bijdragen.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen