euramin RELAX – Op natuurlijke wijze ontspannen slapen

Met vitamine B1, B2, B6 en B12, biotine, niacine, selenium en zink

Met waardevolle aminozuren

120 veganistische
capsules per potje

Wij raden een ononderbroken inname aan, om zo positieve effecten op langere termijn te bereiken.

Onze tip: Bestel nu een 4 maanden pakket.

Alle prijzen zijn inclusief btw en plus verzendkosten indien van toepassing.
Inhoud per pot: 120 capsules (maandvoorraad)

Natuurlijke inhoudsstoffen dankzij waardevolle aminozuren

euramin RELAX lost dankzij de unieke formule mogelijke tekorten aan voedingsstoffen op en helpt het lichaam zo te ontspannen. De basis van een gezonde slaap.

euramin RELAX ondersteunt de basisvoorziening met de aminozuren glutamine, carnitine, arginine en ornithine en bevat daarnaast een vitamine B complex, foliumzuur, selenium en zink.

Inhoudsstoffen

NutriŽnten
RELAX
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,6 mg 327
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,4 μg 336
Pantotheenzuur 20 mg 333
Foliumzuur 664 μg 332
Biotine 142 μg 284
Seleen 28 μg 51
Zink 4,4 mg 44
L-glutamine 640 mg -
L-carnitine 360 mg -
L-arginine 200 mg -
L-ornithine 150 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

IngrediŽnten

L-glutamine, L-carnitine tartraat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-arginine hydrochloride, L-ornithine hydrochloride Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1 Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-Biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Glutenvrij
Lactosevrij
Geen gebruik van gen­tech­no­logie
Vegan
Zonder kleurstoffen
Geen dierproeven

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen (wij adviseren minstens 0,2 liter). Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Deze dagelijkse hoeveelheid van vier capsules mag niet worden overschreden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Op natuurlijke wijze ontspannen slapen

In wetenschappelijke kringen wordt ammoniak als medeveroorzaker van slaapproblemen gezien. Ammoniak is een zenuwgif, dat bij de afbraak van eiwitten ontstaat. Een te hoge ammoniakspiegel zorgt voor rusteloosheid en beïnvloedt de slaap negatief.

Zijn de aminozuren in het lichaam in balans, dan kan ammoniak in ureum worden omgezet. Dit kan vervolgens op natuurlijke wijze worden uitgescheiden.

Voldoende slaap is essentieel voor het herstel van lichaam en geest

Aanhoudende slaapproblemen schaden op langere termijn niet alleen de organen maar hebben ook een negatieve uitwerking op het concentratie- en prestatievermogen. Vaak hebben slaapstoornissen een grote uitwerking op het sociale leven en op het werk.

Een goed uitgerust lichaam is absoluut noodzakelijk om topprestaties te kunnen leveren en is de basis voor een vervuld sociaal leven.

Slaapstoornissen kunnen veel verschillende oorzaken hebben

Uit onderzoekt blijkt dat zo’n 15% van de mensen slaapproblemen heeft. De mogelijke redenen variëren daarbij van externe factoren tot innerlijke onrust, ziekte of tekorten aan voedingsstoffen. Bij twijfel over de oorzaak is het in ieder geval verstandig uw huisarts te bezoeken.

Vaak zijn slaapproblemen tot tekorten aan bepaalde voedingsstoffen te herleiden. Precies deze tekorten vult euramin RELAX, een werkstofcomplex met de aminozuren L-glutamine, L-carnitine, L-arginine en L-ornithine en met Vitamine B, zink, foliumzuur en selenium gericht aan.

Dit vinden onze klanten

Betaalwijzen